26 november: Training Microsoft SPLA en CSP licenties

Voor veel Managed Service Providers is het juist rapporteren van het maandelijkse SPLA (Service Provider License Agreement) niet eenvoudig. De onderliggende voorwaarden tot gebruik zijn complex en Microsoft voert regelmatige wijzigingen door. Een klein foutje kan snel grote juridische en financiële gevolgen hebben bij een controle op naleving door Microsoft.

Daarnaast vragen veel klanten vandaag de dag naar oplossingen als Office365 of Azure als uitbreiding op de bestaande dienstverlening. Hoe past u dat in? Wat zijn nu precies de voorwaarden om zogenaamde ‘shared activated software’ op ‘shared hardware’ aan te bieden? Hoe werkt Microsoft Azure als verlengstuk van uw eigen datacenter?

Met de Quexcel training Microsoft SPLA en CSP voor Managed Serviceproviders (Microsoft partners) krijgt u alle antwoorden. Na het volgen van de training zijn deelnemers niet alleen in staat om maandelijks juist te rapporteren, maar zien zij tegelijk kansen om de diensten met publieke cloud uit te breiden.

Meer informatie over de inhoud van de training en inschrijven op onze trainingspagina .