Menu

Bellen via Microsoft Teams nu beschikbaar voor MKB

Microsoft Teams is de centrale plek voor het samenwerken binnen teams, met zakelijke chat, samenwerken binnen documenten en videovergaderen. Met Microsoft 365 Business Voice voegt Microsoft voor het MKB de mogelijkheid toe om telefoonlijnen en mobiele telefonie infrastructuren aan Microsoft Teams te koppelen. Daarmee is het een nog completere oplossing.

Alles in een oplossing
Voor teamleden is het niet fijn om via verschillende wegen en apparaten te moeten communiceren. Een telefoon op het bureau met een lokaal telefoonnummer, een mobiele telefoon met eigen mobiel nummer en uw Teams of IM Chat ID (meestal uw e-mail adres). Wanneer gebruik je nu wat en is de beste manier van communiceren?
Met Microsoft 365 Business Voice hebben teamleden de mogelijkheid voor de alles-in-een oplossing: Microsoft Teams als de centrale plek voor alle communicatie. Dat maakt het leven weer een stuk eenvoudiger voor slechts EUR 10 per gebruiker per maand (zonder oproepabonnement).

Telecomproviders
Er is een breed scala aan telecomproviders die Microsoft 365 Business Voice ondersteunen. In Nederland zijn dit KPN/RouteIT, Vodafone en T-Mobile. Voor andere landen geldt dat u het best uw telecomprovider kunt vragen of zij Microsoft 365 Business Voice ‘klaar’ zijn.

Oproepabonnementen
Met optionele oproepabonnementen kunt u Microsoft als telecomprovider gebruiken. In Nederland en België komen die oproepabonnementen (calling plans) later dit jaar beschikbaar.

Meer informatie
Het koppelen van een cloud communicatie infrastructuur aan een traditionele communicatie infrastructuur kan complex zijn. Het is slim om u goed voor te bereiden voor u een abonnement start, of vraag een gespecialiseerd bedrijf om u te helpen. Meer informatie kunt u hier vinden:

Commerciële aankondiging
Wat is Microsoft 365 Business Voice?
Microsoft 365 Business Voice servicebeschrijving
Beschikbaarheid
Phone System Direct Routing (wanneer u geen oproepabonnement gebruikt)

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.