Menu

Microsoft Inspire 2020 Book of News

De 2020 editie van Microsofts wereldwijde partnerconferentie Inspire is 100% digitaal, om bekende redenen. Toch zijn er niet te missen keynotes en heel veel interessante sessies om bij te wonen, allemaal met voldoende nieuws. Dit nieuws is nu samengebracht in het Microsoft Inspire 2020 Book of News (‘nieuwsboek’).

Leestijd: 2 minuten

Quexcel verslaat Inspire
Onze oprichter en algemeen directeur Peter van Uden neemt voor de 10e keer deel aan de wereldwijde partnerconferentie van Microsoft. Net als andere jaren verzamelt hij al het interessante nieuws en geeft dat door aan collega’s, klanten en partners. Afwijkend van andere jaren geven wij u dit jaar geen selectie van onze visie op het nieuws, maar geven wij u al het nieuws zodat u een selectie kunt maken die past bij uw interesse.

Book of News
Microsoft heeft een website samengesteld waar al het nieuws van Microsoft Inspire 2020 is samengebracht. Het goede nieuws is dat u als lezer niet door talloze pagina’s met geschreven nieuws hoeft te worstelen, er zijn voldoende video’s – als voorbeeld. Daarnaast maakt een inhoudsopgave met directe links het eenvoudiger om direct naar het nieuws van uw interesse te gaan. Dit zijn de hoofdstukken:

  • Azure
  • Microsoft 365
  • Business applicaties
  • Security & Compliance
  • Customer en partner enablement
  • Duurzaamheidsinitiatieven

Publiek beschikbaar
Hoewel Inspire een conferentie voor partners is die registratie vereist, is het Book of News publiek beschikbaar. Dit is goed, omdat Microsoft technologie maakt die elke persoon op deze planeet helpt om meer te bereiken en het nieuws rondom die technologie moet dus voor elke persoon beschikbaar zijn.

Partner ondersteuning
Heeft u een gespecialiseerde Microsoft Partner nodig om u te helpen het nieuws te vertalen naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Quexcel is een meervoudige Microsoft Gold Competentie partner en wij zijn er klaar voor om u te helpen uw business te moderniseren.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.