Menu

Microsoft Surface Laptop 3 – fit for business

Organisaties leggen een steeds hogere druk op mensen, systemen en apparaten. Zij hebben meer data en informatie om innovatie te stimuleren en voor het nemen van beslissingen. We zien minder hokjes in kantoren, maar meer ruimte om samen te werken. Er zijn hoge verwachtingen voor creativiteit en meer bereiken met minder en het sneller leveren van resultaten. En voor de apparaten zelf, diverse opties voor beheer en stevige beveiliging van chip tot cloud. Om aan al die eisen te kunnen voldoen hebben de medewerkers van vandaag het best mogelijke apparaat nodig en de nieuwe Microsoft Surface Laptop 3 past perfect.

Ontworpen voor het werk van de toekomst
Surface Laptop 3 is de opvolger van de succesvolle Surface Laptop 2 met vele nieuwe ontwerpen en innovaties en klaar voor het werk van de toekomst. Slechts enkele voorbeelden:

 • Nieuwste 10de generatie Intel Processor* met een verbeterde batterij levensduur met tegelijk hoge processorkracht
 • Een accu die een hele werkdag meegaat, dus niet langer tijdens een vergadering in paniek zoeken naar de oplader
 • Meer mogelijkheden voor connectie met USB-C en USB-A
 • Nieuwe tweevoudige ‘far field’ studio microfoons voor betere online communicatie
 • Verbeterde 720p f2.0 HD camera voor helder beeld, ook bij slecht licht
 • Beschikbaar met 13,5” en 15” PixelSense aanraakscherm
 • Instant on technologie (geloof ons, binnen seconden….) en Windows Hello voor aanmelden zonder wachtwoord
 • Snel laden technologie, binnen enkele minuten voldoende batterijkracht voor die belangrijke bijeenkomst

* Microsoft gebruikt een eigen ontworpen 10de generatie Intel Core Processor die niet onderhevig is aan tekorten in de markt zoals u die bij andere merken tegenkomt.

Al met al, door het gebruik van Surface Laptop 3 krijgen mensen de perfecte balans; stijl versus snelheid, dun en licht versus prestatie en accucapaciteit versus rekenkracht. Zie de video hieronder voor een impressie van de Microsoft Surface Laptop 3 ontwerpkwaliteit:

Perfect voor IT afdelingen
Surface Laptop 3 heeft standaard een aantal bonussen voor de IT afdeling:

 • Standaard BitLocker discrete TPM chips (encryptie van de vaste schijf)
 • Werkt naadloos samen met door de cloud gedreven beveiligingsoplossingen zoals Microsoft Defender Advanced Threat Protection
 • Vaste schijf is verwijderbaar voor retentie van data aan het einde van de levenscyclus
 • Diverse ondersteuningsplannen beschikbaar
 • Uitrol van apparaten zonder deze ‘aan te raken’ (Zero Touch Deployment) via Windows Autopilot, Surface Enterprise Management Mode*
 • Op afstand functies op firmware level kunnen beheren zonder het apparaat op de IT afdeling te hoeven hebben voor instellingen, functies of upgrades

* Wanneer u uw Surface apparaten koopt bij Quexcel of een van onze internationale partners, dan zetten wij de bestanden klaar in uw EM+S of Intune omgeving voor de uitrol van uw apparaten. Lees het artikel in onze kennisdatabank.

Probeer het zelf
Nieuwsgierig naar hoe Surface Laptop 3 de productiviteit van uw medewerkers een boost kan geven? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw werkgever te overtuigen dat Surface Laptop 3 het juiste apparaat voor u en uw collega’s is? Probeer het nu zelf; voor klanten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben wij demonstratie units beschikbaar. Neem contact met ons op om uw demo te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.