Menu

Naamswijziging Microsoft Project Online

Microsoft Project is een serie aan productiviteitsoplossingen voor het professioneel beheren van projecten. Recent heeft Microsoft de namen van de diverse abonnementen gewijzigd zodat die beter aansluiten bij hun standaard ‘Plannen’.

Hier is een overzicht:

Quexcel Microsoft project online abonnemt licentie

Verschillende functionaliteiten
Met het stijgen van het nummer in het ‘Plan’ neem ook de hoeveelheid functionaliteit toe. Klanten die op zoek zijn naar basis projectmanagement functionaliteit en het beheren van projecten online kunnen doen kiezen voor Project Plan 1.
Wanneer u een lokale installatie van het Project programma nodig heeft om professioneel uw projecten te beheren, dan is Plan 3 een goede keuze. Voor uitgebreid projectmanagement en samenwerken met project teamleden dan is Plan 5 de beste keuze. Kijk voor de verschillende inbegrepen functionaliteiten op de Microsoft website.

Eeuwigdurende licenties
Klanten die geen abonnement willen voor het beheren van hun projecten kunnen nog steeds kiezen voor traditionele eeuwigdurende licenties via Microsoft Volumelicentie. Zij hebben daarbij de keuze uit Project Standaard en Project Professional (inclusief een Project Server Device CAL). Voor het centraal opslaan en beheren van de projecten is Project Server beschikbaar.

Uw keuze
Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor het beheren van uw projecten maar weet u niet wat de beste keuze voor is. Laat een van onze adviseurs u dan helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.