Nieuwe Microsoft Azure Assessments bij Quexcel

Denkt u erover om Microsoft Azure services in te zetten voor uw IT Infrastructuur of applicaties? Maar weet u niet of het economisch haalbaar is of wat de totale kosten zullen zijn? Of wilt u weten wat eventuele blokkerende elementen voor een migratie zijn en hoe u die wegneemt?
Quexcel kan u helpen. Wij werken samen met UnifyCloud en bieden u het Azure Economic Assessment en Azure Migration Assessment om de antwoorden te vinden die u nodig heeft.

Geen gedoe, snel resultaat
Het hoeft niet lang te duren om de antwoorden te krijgen waar u naar op zoek bent, inclusief bijbehorend gedegen advies. Om een snel resultaat te krijgen kunnen wij eenvoudig, snel en veilig de data die wij verzamelen met onze beheerde Software Asset Management dienst SAM in a BOX naar de UnifyCloud tools overzetten. Na het verzamelen van de data kan het volledige rapport binnen een week klaar zijn. Daarmee weet u snel waar u aan toe bent zonder dat u het werk hoeft te doen.

Azure Economic Assessment
Het Azure Economic Assessment is gebaseerd op de UnifyCloud CloudRecon tool:

• Gebaseerd op een analyse van de onderdelen uit uw IT Infrastructuur, zoals servers, VM’s, dataopslag en applicaties
  • Gescand door de SAM in a BOX scanner software (geen lokale agents nodig!)
  • Maakt gebruik van de laatste Azure Service aanbiedingen (voorbeeld: SQL Managed Instance) en prijzen (Azure Hybrid Benefits bij Software Assurance als voorbeeld)
  • Gedetailleerde opgave van de benodigde capaciteit in Azure voor rekenkracht en dataopslag en kostenanalyse voor abonnementen voor beveiliging, netwerk en beheer
  • Kostenraming voor huidige on-premise infrastructuur en toekomstige Azure infrastructuur met een complete TCO en ROI analyse

Azure Migration Assessment
Het Azure Migration Assessment is gebaseerd op de UnifyCloud CloudPilot tool:

• Gebaseerd op een analyse op applicatieniveau van drie .NET Apps als een portfolio of applicaties of kandidaat applicaties voor een potentiële migratie en proof of concept
  • Gescand en geanalyseerd door CloudPilot Azure analyse oplossing
  • Maakt gebruik van de laatste Azure DevOps best practices voor Apps die draaien binnen een efficiënte, veilige en goed beheerde Azure omgeving
  • Vergelijk tussen diverse migratie strategieën voor de onderzochte applicaties (verplaatsen, herstructureren of opnieuw bouwen) die u kunt overwegen
  • Raamwerk voor een proof of concept voor twee applicaties met beheer en aanbevelingen voor optimalisatie

SAM in a BOX
Wij bieden u de Azure Economic Assessment en Azure Migration Assessment nu tegen een gereduceerd tarief als een extra dienst bovenop onze Managed Software Asset Management oplossing. Een drie-maanden proefabonnement zonder extra kosten is beschikbaar.

Microsoft SAM Value Assessment
Heeft uw organisatie minimaal 250 werkplekken of medewerkers en staat zij op de Microsoft Managed Account lijst? Dan is er een goede kans dat Microsoft bereid is (gedeeltelijk) te betalen voor deze Assessments. Neem contact met ons op voor meer informatie of een controle of u in aanmerking komt voor een bijdrage.