Menu

Office LTSC 2021 is beschikbaar

Wat Microsoft betreft is productiviteit een ‘cloud first’ strategie. Tegelijk realiseren medewerkers van Microsoft zich ook dat de cloud niet voor elke organisatie een oplossing is. Voor die organisaties die behoeft hebben aan een klassieke, on-premise productiviteitsoplossing voor de werkplek, is er nu Office 2021.

Leestijd: 2 minuten

Long Terms Servicing Branch
Office Long Terms Servicing Branch (LTSC) is de volgende, commercieel beschikbare klassieke versie van Office. Volgend op de 2019 versie is nu de 2021 versie beschikbaar (te bestellen vanaf 5 oktober 2021 met een 12% prijsverhoging ten opzicht van de 2019 versie). Deze nieuwe versie is speciaal gebouwd voor organisaties die apparaten gebruiken die voor lange tijd geen nieuwe functionaliteit kunnen accepteren. Denk aan appraten voor procescontrole in de industrie of speciale apparaten die vergrendeld worden in een bepaalde datum/tijd. Soms zelfs zonder internetconnectie. De nieuwe Office LTSC 2021 wordt de komende vijf jaar ondersteund in overeenstemming met het standaard levenscyclus beleid.

Drie edities
Office LTSC 2021 komt in drie edities:

  • Office Professional Plus
  • Office Standaard
  • Office voor de Mac

Naast deze Office suites (verzameling Office applicaties) komen ook Visio en Project in een 2021 versie. De nieuwe versie van Office biedt een aantal verbeterde functies die al beschikbaar zijn in Microsoft 365 Apps for Enterprise.

Cloud of eeuwigdurend?
Gebruikers binnen organisaties die voor lange tijd offline zijn (tot 180 dagen) of voor medewerkers die een gedeeld apparaat gebruiken heeft Microsoft inmiddels een oplossing met Microsoft 365 Apps for Enterprise. Voor die scenario’s is de eeuwigdurende editie van Office niet nodig. Maar voor installatie op apparaten die voor lange tijd geen nieuwe functionaliteit kunnen accepteren is het nieuwe Office LTSC 2021 misschien de juiste keuze. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of Microsoft Office licentie advies? Neem dan contact op met een van onze gecertificeerde licentie-experts om u te helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.