Stimuleer productiviteit met Microsoft Surface en Microsoft 365

Wij willen allemaal meer doen in minder tijd, zodat we meer tijd overhouden om te besteden aan dingen die we echt leuk vinden, toch? En als bedrijf wilt u medewerkers de beste middelen geven om het beste uit zichzelf te halen. De combinatie van een Microsoft Surface Pro en een Microsoft 365 abonnement is precies de manier om deze doelen te bereiken. Hier staat waarom.

Microsoft Surface
De Surface is Microsofts serie apparaten. Het start met de uiterst compacte en praktische Surface Go, via de Surface Pro, Surface laptop en Surface Book helemaal naar de Surface Hub 2S. Allemaal hebben ze één bijzondere eigenschap: naadloze integratie met moderne Apps en cloud oplossingen.
Zakelijk is de Surface Pro 6 het ultieme apparaat voor productiviteit. Het is zowel een krachtige laptop met Intel Core i5 en i7 processen als een tablet voor schetsen, mobiel samenwerken en het kijken van films.

Microsoft 365
De meeste mensen kennen Office 365, maar nog weinigen Microsoft 365. Dat is jammer, want Microsoft 365 is het beste samenwerkingsplatform voor moderne bedrijven met geïntegreerde beveiligingstoepassingen. Dit zit erin:

• Office 365 met de Office applicaties, cloud e-mail, Microsoft Teams (samenwerking en communicatie) en geïntegreerde veiligheidsoplossingen
  • Enterprise Mobility + Security met een beheeroplossing voor zowel vaste als mobiele werkplekken en aanvullende onderdelen om u helpen te voldoen aan de AVG en andere internationale standaarden
  • Windows Enterprise per gebruiker, het veilige besturingssysteem voor moderne apparaten en standaard geschikt voor de cloud

Alles in een productiviteitsoplossing
Hoe mooi zou het zijn wanneer u een abonnement kunt nemen op een Microsoft Surface apparaat met Microsoft 365, volledig gecontroleerd door slechts één leverancier? Nu kunt u dat.
Quexcel biedt u het apparaat, de productiviteitsoplossing en beheer voor een prijs per gebruiker per maand. Dit is inbegrepen:

Goed om te weten: als bedrijf bent u – en blijft u – volledige in controle over uw apparaten, de implementatie en cloud migratie. Wij zijn er om te ondersteunen, adviseren en helpen daar waar dat nodig is.
Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht voor uw prijsopgave.