Training Microsoft SPLA en CSP voor Managed Service Providers

• 26 november 2019
  • Utrecht
  • 20
  • 495

Managed Service Providers en Datacenter Providers leveren Microsoft Software en Services aan hun klanten. Daarvoor gebruiken zij de Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA). Deze overeenkomst wordt afgesloten tussen Microsoft en de Service Provider en de Service Provider is verantwoordelijk voor een correcte maandelijkse rapportage van het gebruik. De voorwaarden zijn soms complex, wijzigen geregeld en het juist rapporteren is niet altijd eenvoudig. Zeker wanneer klanten vragen om het toevoegen van publieke cloud diensten als Office 365 of Windows Enterprise per gebruiker vanuit een Cloud Solution Provider (CSP) overeenkomst.

Quexcel biedt Service Providers en andere geïnteresseerden een eendaagse training die ingaat op de cloud en licentievoorwaarden horende bij de SPLA en CSP overeenkomsten. Na het volgen van deze training is elke deelnemer in staat om maandelijkse een juiste rapportage aan Microsoft aan te leveren en weet tegelijk welke kansen er zijn om klanten nog beter te bedienen in tijden van modernisatie en cloud.

Doelgroep
Inkoop, (pre)sales consultants, business development managers, account managers en licentiespecialisten van Managed Service Providers en Datacenter Providers. Microsoft intern solution specialist en engagement managers.

Niveau
Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig, al is het handig dat u enig inzicht heeft in het principe ‘Software and Services’ (eindniveau level 200 / gevorderd).

Inhoud
In deze klassikale training behandelen wij de volgende onderwerpen:

• Juridische status software, cloud en licenties
  • Verschillende licentievormen
  • Service Provider License Agreement (SPLA), contract en voorwaarden
  • SPLA voor de desktop (Office, RDS, Windows)
  • SPLA voor de infrastructuur (Windows Server Core, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, Skype for Business Server)
  • SPLA voor Datacenter Providers
  • License Mobility
  • Cloud Solution Provider Programma (CSP), contract en voorwaarden
  • CSP Office365, Microsoft365, Windows Enterprise
  • Azure voor Service Providers
  • Azure Hybrid Benefits

Datum en locatie
Dinsdag 26 november 2019 van 09:00 tot 16:30 uur. Deze training vindt plaats bij Learnwise in Utrecht. Routebeschrijving en nadere details ontvangt u na inschrijving.

De kosten voor deze training bedragen € 495 excl. BTW per persoon en is inclusief trainingsmateriaal, lunch en nazorg per e-mail. Bij annulering binnen 10 dagen voor aanvang van de training brengen wij u € 55 reserverings- en cateringkosten in rekening. In geval van annulering is het overzetten van de inschrijving op een andere persoon na overleg mogelijk.
Voor een effectieve kennisoverdracht is de groepsgrootte beperkt tot 20 personen. Op verzoek geven wij deze training bij u in huis, maatwerk voor uw organisatie.

Inschrijven voor deze training via het onderstaande formulier waarmee u zich tevens akkoord verklaard met de voorwaarden. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw deelname.
Eerst meer informatie? Bel ons kantoor: 0544 487 591 of stuur een e-mail naar info@quexcel.com.