Menu

Content voor Tech

‘Content is King’. Maar … zonder berichten met effect hebben uw marketing kanalen geen waarde. Content zorgt dat de beslissers en beïnvloeders bij uw klant in actie komen en bewegen in de richting waarin u wilt dat ze bewegen. Maar welke content heeft u nodig? Hoe ‘organiseert’ u dat en zorgt u dat die content gemaakt blijft worden? Daarvoor heeft u de hulp van een ervaren IT marketing specialist nodig: Quexcel Marketing Services.

U kunt de Quexcel Content voor Tech dienst gebruiken voor een eenmalig project, maar ook als abonnement voor regelmatige creatie van content.

Bij het maken van content is het belangrijk dat de boodschap consistent is én blijft. Het is slim om een strategie op te zetten en er zeker van te zijn dat alle content voldoet aan de uitstippelde weg voordat het geplaatst wordt. Het monitoren van online content, web care en het evalueren van de reacties van het publiek zijn ook onderdeel van content creatie en kunt u afnemen als dienst.

Content is zeer belangrijk voor uw digitale marketing en is daarmee geen taak voor iemand om ‘erbij’ te doen. Praat eens met de ervaren IT marketeers van Quexcel Marketing Services. Samen bepalen wij hoe we van uw content een succesverhaal maken.

Content is de basis voor uw digitale marketing. Kijk eens op onze Digital Marketing pagina om meer over dat onderwerp te leren. Omdat we bij Quexcel een langlopende strategische relatie met Microsoft onderhouden past onze Content voor Tech dienst als een maatpak voor Microsoft Partners.

Dit zijn enkele diensten die u helpen resultaat te behalen:

  • Ontwikkelen van een content strategie, uitgelijnd met uw marketingstrategie en propositie
  • Creatie van content (geschreven, beeld, infographic, video, webcasts)
  • Periodiek publicatie van uw content op uw marketingkanalen (web, social media, blog)
  • Schrijven van klantreferenties
  • Schrijven van blogs en nieuwsberichten
  • Ghost writing uit naam van uw specialisten
  • Maken van whitepapers
  • Schrijven van webteksten

Laat u begeleiden door onze marketing experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.