Menu

Digitale Marketing

We leven in een digitale wereld. Onderzoek toont aan dat in 2025 meer dan 70% van alle medewerkers bij organisaties millennials zullen zijn. Millennials zijn die personen die na 1982 geboren zijn en zijn opgegroeid met het internet onder handbereik. Nu u dit weet zult u begrijpen dat het volharden in uw marketingstrategie van enkele jaren terug betekent dat uw organisatie binnenkort niet meer bestaat. We moeten allemaal vooruit, maar hoe?

Quexcel Digital Marketing is ontwikkeld met de moderne, digitale mens als uitgangspunt. Het staat niet gelijk aan de digitalisatie van traditionele marketing, maar het is een andere manier van marketing die start met onderzoek. Wie zijn uw klanten? Wie zijn de kopers, de belanghebbenden en de sponsors? Wat is hun rol binnen het moderne aankoopproces? Welke oplossing wilt u dat uw klanten kopen en hoe zorgen we er samen voor dat elk persoon de juiste boodschap, via het juiste kanaal op het juiste moment opneemt en begrijpt?

Ondanks dat Digital Marketing een hoge mate van digitalisatie bevat is er altijd een persoonlijke noot. Het zijn uiteindelijk niet organisaties maar mensen die diensten en producten afnemen. Maar omdat slechts enkele marketingmedewerkers binnen uw IT bedrijf niet klokje rond de hele wereld kunnen bedienen is marketing automation de ruggengraat van uw Digital Marketing. Bij voorkeur geïntegreerd met kunstmatige intelligentie om met uw doelgroep interactie te kunnen hebben en te kunnen communiceren. Science fiction? Misschien, enkele jaren terug. Vandaag de dag is het de realiteit om morgen te kunnen overleven.

Uw digitale marketing heeft content nodig om effectief te kunnen zijn. Daarbij helpen wij u graag. Kijk bij onze Content voor Tech diensten voor meer informatie. Heeft u behoefte aan een digital marketing expert bij u op locatie? Voor korte of lange tijd? Wij hebben gekwalificeerde en ervaren interim professionals die u graag helpen. Niet te vergeten, al onze marketingdiensten zijn zeer aantrekkelijk voor Microsoft Partners.

Moet u klaar zijn om de dag van morgen te overleven? De noodzaak voor Digital Marketing is bewezen, maar bent u klaar voor verandering? Laten we eens kennismaken. Neem vandaag nog contact op met de Digital Marketing specialisten van Quexcel.

Neem contact op

Laat u begeleiden door onze marketing experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.