Menu

Microsoft One Commercial Partner Catalogus Ready Framework

Tijdens Microsoft Inspire in juli 2017 heeft het Microsoft management team hun nieuwe commerciële richting aangekondigd. De nieuwe Microsoft One Commercial Partner organisatie werd aangekondigd door Ron Huddleston, de nieuwe corporate vice president. One Commercial Partner (OCP) zet de Microsoft partners op de eerste plaats. Met door partners gebouwde oplossingen rondom Microsoft technologie ligt er wereldwijd, onder ruim 64.000 Microsoft cloud partners, een totale markt van 4,5 miljard dollar open.
De nieuwe commerciële gedachte van Microsoft gaat over het samen met partners bouwen van oplossingen, co-marketing en het samen verkopen van de oplossingen aan klanten van Microsoft. Om dit als Microsoft partner te kunnen doen heb je een oplossing nodig met jouw eigen intellectueel eigendom of unieke services rondom Microsoft technologie nodig. Een oplossing die Microsoft in haar One Commercial Partner catalogus wil opnemen. De OCP catalogus is het totaal aan oplossingen van Microsoft partners die het Microsoft commerciële team, mét de partners, gaat verkopen aan haar klanten. Heb je al een unieke oplossing of dienst rondom Microsoft technologie? Dan kunt je zo aan de slag. Maar heb je twijfels of jouw oplossing uniek genoeg is, of wil je een hagelnieuwe bijzondere ‘OCP ready’ oplossing of dienst ontwikkelen die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt, dan heb je hulp en begeleiding nodig. Speciaal voor die Microsoft partners heeft Quexcel het ‘Microsoft OCP Catalogus Ready Framework’ ontwikkeld.

Jouw oplossing in de Microsoft One Commercial Partner catalogus, maar hoe?
De marketing en technologie adviseurs van Quexcel hebben gecombineerd tientallen jaren ervaring met advies, ontwerp en bouw van maatwerk waarde proposities voor technologiebedrijven. Deze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in een kant en klaar raamwerk (framework) dat je helpt om jouw oplossing in de Microsoft OCP catalogus te krijgen. Dit is het framework dat je helpt:

Kennismaken
Om jouw business te kunnen helpen moeten wij alles over jouw business weten. Je bedrijf en je klanten. Je historie en toekomstplannen. Jouw oplossingen, technologie en diensten en nog veel meer. Maar we willen ook van alles weten over je huidige en toekomstige klanten, wat hén beweegt en waar zij ’s nachts wakker van liggen. Het is zeker meer dan kennismaken, meer een ‘deep dive’. Deze sessie neemt daarom ook een halve dag in beslag waarbij we jou en je collega’s het hemd van het lijf vragen.

De ui pellen
Tijdens een halve dag workshop met collega’s uit de business en de techniek gaan we de ui pellen, net zo lang tot we bij het hart zijn. We gebruiken daarvoor een combinatie van bewezen marketing communicatietechnologieën, zetten je team aan het werken en vinden samen jullie unieke propositie. Dit is de basis voor het ontwerp van jouw eigen OCP oplossing of dienst.

De magie
Onze consultants doen bureau-onderzoek naar jouw concurrentie (en collega’s), markten, doelgroepen (altijd meer dan één), kansen en bedreigingen. We bepreken, anoniem, de richting van de oplossing met de business development teams van Microsoft. Onze creatieve geesten gebruiken alle verzamelde informatie om de unieke en uitstekende waarde propositie voor jouw bedrijf te bouwen. Daar bovenop plaatsen we nog een marketingplan gebaseerd op onze beste marketing- en communicatie-ervaring.

Jouw volgende stap
Tijdens een bijeenkomst van een halve dag presenteren we de resultaten met het managementteam (en laten we jullie Microsoft Business Development Manager gerust uitnodigen …) en bespreken we de logische volgende stappen. Uiteindelijk is de enige gewenste uitkomst dat jullie hagelnieuwe dienst of oplossing door Microsoft opgenomen wordt in de OCP catalogus. Zo kun jij samen met Microsoft succesvol worden.

Kant en klare oplossing
Bij Quexcel maken we het je graag gemakkelijk. Wij bieden de Microsoft One Commercial Partner Catalogus Ready Framework, met alle diensten, kennis en ervaring aan voor een vaste prijs voor geregistreerde Microsoft partners. Is dat niet handig?

Microsoft Partners gevestigd in de BeNeLux € 4.250
Microsoft Partners gevestigd in de EU € 5.250
Andere geografische regio’s op aanvraag

De vermelde prijs is compleet en inclusief bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten, maar exclusief lokaal verplichte belastingen zoals BTW.

Wordt een succesvolle Microsoft partner
Wil jij succesvol zijn samen met Microsoft? Om succesvol te kunnen worden heb je een oplossing of dienst nodig in de Microsoft One Commercial Partner catalogus. Dat kun je natuurlijk prima zelf regelen, maar daar is expliciete kennis voor nodig, dat kost veel tijd van jou en je team team en uiteindelijk dus ook veel geld. Je kunt ook kiezen voor de kennis en ervaring van Quexcel en voor de contacten die wij met Microsoft onderhouden op strategisch niveau. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van jouw eigen OCP Catalogus Ready Framework contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.