Menu

PERSBERICHT: SAM in a BOX nu beschikbaar als Managed Service

20 September 2016 – SAM in a BOX van Quexcel is een ‘alles in een’ Software Asset Management oplossing voor middelgrote bedrijven, overheden en instellingen. Gebaseerd op de ISO 19770-1 standaard – maar zonder de ingewikkelde zaken – geeft SAM in a BOX klanten volledig inzicht, overzicht en controle in en over hun software en cloud abonnementen.
Door nu de voordelen van SAMLive!, het internationale Software Asset Management as a Service platform, te combineren met het unieke ontwerp van SAM in a BOX biedt Quexcel nu SAM in a BOX als een beheerde dienst.

Kostenreductie
Met een prijs vanaf € 1,00 per gebruiker per maand hoeven klanten niet langer vooraf te investeren in een initieel SAM project met jaarlijks of driemaandelijks onderhoud. Peter van Uden, oprichter van Quexcel: ‘Deze nieuwe ‘as a service’ variant van SAM in a BOX sluit beter aan bij de behoefte van moderne organisaties. Klanten willen niet langer een eenmalig SAM project met een periodieke update terwijl hun organisaties continu in beweging zijn. Klanten willen het inzicht, het overzicht en de controle over hun software uitgaven en cloud abonnementen, op elk gewenst moment. Daarin voorzien wij nu en bovendien voegen we daar high-end adviesdiensten aan toe.’ Volgens van Uden levert dit voor klanten zowel een kostenreductie voor Software Asset Management alsook een kostenreductie op software en cloud uitgaven op.

Betere service
Zonder een initiële investering voor een SAM project kunnen klanten – zeker klanten in het MKB – nu betere SAM services tegen lagere kosten afnemen. Daarnaast verzekeren zij zich van voortdurend en correct licentieadvies. Van Uden: ‘Dat klopt. Klanten die kiezen voor SAM in a BOX als een beheerde dienst, krijgen continu rapporten, advies en ondersteuning. Op die manier kunnen klanten volledig vertrouwen op ons als hun partner die zorgt voor verlaging van de financiële en organisatorische risico’s en ze bovendien helpt om moderne technologie te omarmen waarmee zij hun producten en diensten aan hun klanten en cliënten kunnen verbeteren.’

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.