Menu

Training

Met de juiste en actuele kennis bent u in staat om uw klanten goed en snel te adviseren over softwarelicenties en cloud abonnementen. Quexcel helpt u die kennis op te doen. Wij bieden Microsoft Partners en klanten daarvoor diverse trainingen aan.

Vanaf 1 januari 2021 vinden alle Microsoft licentietrainingen onder het merk Didactive plaats. Kijk op de Didactive website voor een overzicht van de gepubliceerde trainingen en voor informatie over maatwerk trainingen.

“De kracht van kennis” (The Power of Knowledge), dat is waar Quexcel voor staat. Een partner met kennis die klanten en IT Partners helpt om meer te bereiken. Belangrijk bij het helpen van onze klanten is de overdracht van kennis. Dat is onderdeel van onze adviesdiensten, maar bij Quexcel bieden we tegelijk een breed assortiment trainingen voor IT bedrijven, softwarefabrikanten en eindgebruikers (bedrijven, (semi-)overheden en instellingen).

Onze open inschrijving trainingen voor Microsoft licenties en cloud, toegespitst op licentie- en cloudoplossingen geschikt voor kleine en middelgrote organisaties, helpt verkoopmedewerkers en salesconsultants van Microsoft en Microsoft partners om hun klanten nog beter te adviseren.

Al onze open inschrijving trainingen zijn ook beschikbaar als in-house licentie- en cloud training voor Microsoft partners in Europa en daarbuiten.

Speciaal voor Service Providers heeft Quexcel een Microsoft SPLA en CSP training ontwikkeld. Met de kennis die Hosting en Service Providers tijdens deze training opdoen zijn zij in staat om een correcte maandelijkse rapportage naar Microsoft te doen en tegelijk hun klanten beter te helpen.

Bent u een Microsoft medewerkers of werkt u bij een Microsoft partner en heeft u of uw afdeling behoefte aan specifieke Microsoft licentie- en cloud kennis? Werkt u bij een bedrijf, overheid of instelling en bent u verantwoordelijk voor softwarelicenties en cloud abonnementen? Dan helpen wij u graag met een maatwerk Microsoft cloud en licentietraining bij u op locatie.

Goed om te weten; alle Quexcel cloud en licentietrainingen komen in aanmerking voor Microsoft co-op vergoeding waarmee u tot 50% bespaart voor uitbreiding en onderhoud van uw licentiekennis. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u op zoek naar een Microsoft licentietraining voor grote ondernemingen of ‘Enterprise Solutions’? Dan raden wij u een training aan van onze partner Didactive.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.