Menu

Over ons

Quexcel staat voor ‘Centre of Qualified Expertise for Software Licensing’. Begonnen als adviesbedrijf voor Software Asset Management en softwarelicenties. In de loop van de tijd hebben wij ons marketingbedrijf bij Quexcel ingebracht en onze diensten uitgebreid met het Digitale Transformatie portfolio. Welke diensten u ook afneemt bij Quexcel, u geniet altijd het voordeel van de kracht van gekwalificeerde kennis:

  • Rationeel gekwalificeerd door certificering
  • Erkend specialist door strategische adviesfunctie binnen Microsoft, het grootste technologieconcern ter wereld
  • Wij staan voor rechtvaardig en transparant, betrokkenheid samen mét u als klant

Software

Kennis wordt te vaak gezien als macht. Wie het meest weet van softwarelicenties en softwarecontracten is koning. Daardoor worden licenties vaak nodeloos complex en kostbaar. Wij zien kennis vooral als kracht. Kracht die wij volledig ten dienste stellen aan onze opdrachtgevers. Die kracht levert u een reeks aan tijd- en kostenbesparing op.
Quexcel is een in Nederland gevestigde maar internationaal opererend bedrijf. Wij zijn voor u dé partner op het gebied van advisering rondom softwarelicenties en de bijbehorende dienstverlening zoals Software Asset Management (SAM), marketing diensten voor technologiebedrijven en diensten rondom digitale transformatie. Onze kracht is zeer aantrekkelijk voor het middenbedrijf, zorgsector, instellingen en (semi-)overheden met 100 tot 2.500 geautomatiseerde werkplekken of medewerkers.
Wij garanderen u optimaal tijd- en kostenvoordeel door de bundeling van onze uitgebreide en gekwalificeerde kennis van softwarelicenties, nationaal en internationaal auteursrecht, ons unieke netwerk en de strategische en diepgaande contacten met softwarefabrikanten.

Digitale Transformatie

Digitale transformatie; de grote verzameling van alles dat maar digitaal of innovatief klinkt. Natuurlijk ligt het genuanceerder. Wat uw uitleg van digitale transformatie ook is, Quexcel heeft de kennis en uitgebreide, lange ervaring in de IT industrie om u te gidsen bij uw digitale transformatie reis. U geniet het voordeel van ons strategische partnerschap met Microsoft, ons partner-2-partner netwerk binnen de IT industrie en onze ervaring met honderden klanten. Of u nu innovatie binnen uw IT omgeving wilt of van plan bent uw marktsegment ‘op de kop te zetten’ met uw brilante, creatieve, digitale en innovatieve ideeën, Quexcel is uw partner. Nog beter, onze experts zijn de partner aan uw zijde van de tafel, want echter vernieuwing kunnen we alleen in nauwe, intensieve samenwerking bereiken.

De kracht van kennis

Of u nu zoekt naar software, Software Asset Management, Marketing ondersteuning of digitale transformatie diensten, wanneer u Quexcel kiest heeft u de garantie dat u een oprecht partner aan uw kant van de tafel krijgt. Wij gebruiken kennis om u en uw organisatie te laten groeien en succesvol te zijn. Nu, morgen en in de toekomst.

Quexcel
The Power of Knowledge

Laat u begeleiden door onze SAM experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.