Menu

Discovery Workshop

De Quexcel Discovery Workshop is zodanig ontworpen dat het u een helder overzicht geeft van moderne technologie en geeft u een globaal overzicht van strategische aanbevelingen in relatie tot uw IT omgeving.

De Discovery Workshop omvat strategische aanbevelingen en een architectuurontwerp-sessie en staat onder leiding van een ervaren, gecertificeerde consultant. Voor succes en om praktische en bruikbare resultaten te bereiken is het belangrijk dat diverse belanghebbenden uit uw organisatie deelnemen (IT, business, financieel en management).

Dit zijn de thema’s waar we de nadruk op leggen tijdens de Quexcel Discovery Workshop

  • Moderne werkplek
  • Modern datacenter
  • Security & Compliance
  • Cloud Computing

De consultant geeft inzicht in bewezen methodes, bepaalt uitgangspunten en brengt de huidige infrastructuur en processen – inclusief menselijke interactie – in kaart. Maar tegelijk kijkt de consultant naar de uitdagingen die uw klanten ervaren. De uitkomsten van de workshop presenteren wij op een manier dat direct het gat tussen technologie en de business zichtbaar is. Daarbij doen wij aanbevelingen om dit gat te dichten en uitdagingen aan te gaan. Daarmee is de uitkomst van de Discovery Workshop een strategische maar tegelijk praktische gids voor uw digitale transformatie ‘reis’.

De Discovery Workshop is een uitstekende aanvulling op de Quexcel Managed Software Asset Management dienst en is zelfs standaard onderdeel van het Advanced en Premium abonnement.

Wilt u innovatie, zowel binnen uw IT als uw organisatie? Bent u klaar voor de volgende stap maar wilt u kristalheldere aanbevelingen voor het ‘hoe’ en ‘wat’? Boek dan vandaag nog uw Discovery Workshop.

Boek uw Discovery Workshop

Laat u begeleiden door onze digitale transformatie experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.