Menu

SAM4Partners

Als lid van het Microsoft Partner Netwerk krijgt u een aantal voordelen. Een van deze voordelen is een aantal softwarelicenties en cloud abonnementen die u voor uw bedrijfsvoering kunt gebruiken. Echter, er zijn bepaalde en strikte voorwaarden voor het gebruik en die voorwaarden veranderen van tijd-tot-tijd.

Om u als Microsoft Partner te helpen compliant te zijn en het meest uit uw MPN lidmaatschap te halen biedt Quexcel een Software Asset Management dienst specifiek voor Microsoft Partners aan: SAM4Partners.

Uit de Microsoft MPN voordelen gebruiksgids:
Elke partner is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het gebruik van software en cloud licentierechten. Wanneer een partnerorganisatie voor een compliance audit is geselecteerd, is die organisatie verantwoordelijk voor het overleggen van de registraties met actieve programmalicenties en waaruit compliance met de voorwaarden tot gebruik blijkt.

Laat u niet verrassen en wees voorbereid. Maak gebruik van de Quexcel SAM4Partners dienst voor een compliance audit zonder zorgen.

Dit is inbegrepen:

  • In kaart brengen van software en cloud gebruik met onze beheerde SAM dienst
  • In kaart brengen van interne gebruiksrechten en toepassen van voorwaarden tot gebruik
  • In kaart brengen van commercieel gekochte licenties
  • Het toewijzen van licenties en cloud abonnementen
  • Registratie van rechten en gebruik binnen het beheerde SAM portaal (verplichte registratie)
  • Advies over slim en kostenefficiënt aanschaffen van additionele licenties en cloud abonnementen
  • Compliant verklaring, wanneer compliant

Zeker weten

De SAM4Partners dienst is erg aantrekkelijk voor alle Microsoft partners, inclusief Service Providers (SPLA partners), Cloud Providers (CSP partners), softwareontwikkelaars (Independent Software Vendors, ISV) en wederverkopers.

Bent u een Microsoft partner of overweegt u Microsoft partner te worden? Wilt u uw compliance risico verlagen en het meest uit uw MPN partnerschap halen? Kies dan voor SAM4Partners, Managed Software Asset Management specifiek voor Microsoft Partners.

Goed om te weten: Quexcel is zelf een meervoudig Gold competentie Microsoft partner en wij helpen al vele jaren Microsoft partners over de hele wereld. Wij zetten de kracht van kennis in om u vooruit te helpen. Klaar voor uw toekomst.

Neem vandaag contact op
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.