Menu

Maatwerk

Heeft u behoefte aan specifieke Microsoft licentie- of cloud kennis voor uw team? In dat geval helpen wij u graag met een maatwerk Microsoft cloud of licentietraining.

Samen met u bepalen we het curriculum dat zal aansluiten bij uw behoefte en wensen. Aansluitend maken wij de presentatie en de hand-outs met de voor u specifieke inhoud, inclusief testvragen en voorbeelden. Op die manier zorgen we ervoor dat de training interactief wordt en de opgedane kennis lang bij de deelnemers blijft.

De maatwerk Quexcel licentie- en cloud trainingen zijn wereldwijd beschikbaar voor Microsoft, Microsoft partners en eindgebruiker organisaties (bedrijven, (semi-)overheden en instellingen).

Alle Quexcel trainers zijn zeer ervaren in Microsoft licenties, Microsoft cloud en Software Asset Management en worden van harte aanbevolen door Microsoft. Wij bieden zowel papieren als digitale handboeken en deelnemers aan trainingen krijgen ongelimiteerde ondersteuning per e-mail voor al hun licentievragen.

Neem vandaag nog contact met ons op, vertel ons uw behoefte, eisen en wensen en wij maken graag een maatwerk Microsoft licentie en cloud training voor uw organisatie.

Neem contact op

Laat u begeleiden door onze experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.