Menu

Service Providers

Hosting en Service Providers gebruiken een bijzonder type Microsoft volumelicenties: de Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA), soms gecombineerd met het Cloud Solution Provider (CSP) programma. Dit zijn specifieke licentieovereenkomsten met specifieke gebruiksvoorwaarden. Daarnaast geldt dat bij dit type contract de serviceprovider de juridische partner van Microsoft is (en niet de ‘eindklant’).

Het maandelijks juist rapporteren aan Microsoft van alle licenties is niet eenvoudig. Daarbij komt dat Microsoft het aantal controles op naleving (‘review’) en audits voor serviceproviders flink opvoert. Het correct rapporteren maar tegelijk een kostenefficiënte inrichting voor de serviceprovider realiseren is essentieel voor de bedrijfsvoering.

Met alles wat hierboven staat in het achterhoofd heeft Quexcel een Microsoft licentie- en cloud training specifiek voor serviceproviders ontwikkeld. Deze training is aantrekkelijk voor (pre)sales consultants, business development managers, systeem- en netwerkbeheerders en de financiële staf of inkopers.

Alle Quexcel trainers zijn zeer ervaren in Microsoft licenties, Microsoft cloud en Software Asset Management en worden van harte aanbevolen door Microsoft. Wij bieden zowel papieren als digitale handboeken en deelnemers aan trainingen krijgen ongelimiteerde ondersteuning per e-mail voor al hun licentievragen.

De Quexcel licentie- en cloud training voor serviceproviders (in-house) is wereldwijd beschikbaar voor Microsoft Service en Hosting Providers.

Bent u een Microsoft hosting- of serviceprovider en wilt u voor uw team de juiste kennis om correct aan Microsoft te kunnen rapporteren? Wilt u uw organisatie, financiële en juridische risico verlagen wanneer u in een SPLA Review of Audit terecht komt? Boek dan vandaag nog uw Quexcel Service Provider licentietraining.

Boeken vandaag

Laat u begeleiden door onze experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.