Menu

In-house training licenties en cloud

Bent u een Microsoft partner of manager/directeur van een Microsoft regiokantoor en wilt u uw medewerkers trainen in Microsoft cloud en licenties? Dan is een training licenties en cloud bij u op locatie een prima keuze.

Wanneer u minimaal 5 deelnemers voor een training heeft dan kunt u onze klassikale trainingen als ‘in-house’ variant afnemen. Met deze variant van de training heeft u uitgebreid gelegenheid om uw eigen klantcases en vragen in te brengen die we tijdens de training samen bespreken.

Alle Quexcel trainers zijn zeer ervaren in Microsoft licenties, Microsoft cloud en Software Asset Management en worden van harte aanbevolen door Microsoft. Wij bieden zowel papieren als digitale handboeken en deelnemers aan trainingen krijgen ongelimiteerde ondersteuning per e-mail voor al hun licentievragen.

Quexcel in-house Microsoft cloud en licentietrainingen zijn wereldwijd beschikbaar voor Microsoft en Microsoft partners.

Heeft uw bedrijf behoefte aan bredere of diepgaande licentie- en cloud kennis? Wilt u dat uw klanten beter advies krijgen dat compliant maar tegelijk kostenefficiënt is? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over uw in-house Microsoft Cloud en Licentietraining.

Neem contact op

Laat u begeleiden door onze experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.