Menu

Software Licentie Advies

Kennis in het gebied van softwarelicenties wordt te vaak gezien als macht. Wie de meeste kennis heeft van softwarelicenties, cloud abonnementen en contracten heeft de macht. Als gevolg daarvan worden software en cloud nodeloos ingewikkeld en onnodig duur. Dat is jammer.

Bij Quexcel zien wij onze gekwalificeerde kennis liever als kracht. Kracht die wij, samen met u, inzetten om voor u de beste oplossing te realiseren.

De voordelen van Quexcel Software Licentie Advies

  • Gebruik de kracht van kennis – samen
  • Wij kijken naar uw organisatie, processen, toekomst én uw software
  • Aanzienlijke besparing op uw softwarekosten
  • U bent verzekerd van gedegen, compliant advies
  • U ontvangt altijd een complete oplossing, klaar voor uw toekomst

Voor gedegen licentie- en cloud advies is het belangrijk dat wij uw organisatie en processen begrijpen. Wij leren graag wat uw doelstellingen voor de middellange termijn zijn. Alleen dan kunnen wij u helpen bij het maken van een gebalanceerde keuze uit de veelheid aan mogelijke licentiecontracten en cloud abonnementen.

Wat levert u meer voordeel op; investeren of betalen voor gebruik? Denkt u over een (gedeeltelijke) overstap naar de cloud of gebruikt u al hostingdiensten? Heeft u meerdere bedrijven? Zijn er nevenvestigingen, mogelijk over de grens, met afwijkende wet- en regelgeving? Wij nemen al deze belangrijke zaken mee in ons advies. Als gevolg daarvan bent u verzekerd dat u een oplossing krijgt die compliant, kostenefficiënt en klaar voor uw toekomst is.

Aanvullend op een goede kijk op uw organisatie en business kijken we tegelijk naar de software en cloud die u gebruikt, zoals Microsoft, Citrix, VMWare, Adobe, AutoDESK en vele anderen.

Virtualisatie, gebruik op afstand en de samenwerking die u heeft met partners speelt een belangrijke rol tijdens het onderzoek. Want niet elke softwareleveranciers hanteert dezelfde gebruiksvoorwaarden. Software- en cloud licenties zijn complexe materie. Kies daarom voor de gecertificeerde licentieadviseurs van Quexcel. Alleen dan bent u zeker van gedegen, bruikbaar en kostenbesparend advies.

Onze dienstverlening houdt niet op na het advies en aanbevelingen voor de contractinrichting en bijbehorende voorwaarden. De gekwalificeerde specialisten van Quexcel helpen u graag bij het optimaliseren van uw complete software levenscyclus. Zoals met Software Asset Management, Security & Compliance en de levering van software en cloud.

Wilt u een softwarelicentie-advies die zowel eerlijk als creatief is? Een adviseur die bovengemiddelde kennis als drijfveer heeft? Wilt u een adviseur die naast u aan tafel zit en niet tegenover u? Een adviseur die, samen met u, de wil heeft om softwareoplossingen toekomstbestendig te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.
Contact opnemen

Laat u begeleiden door onze SAM experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.