Menu

Software

Wanneer u kiest voor Software en Services van Quexcel, dan kiest u voor optimaal voordeel. Wij zetten ‘de kracht van kennis’ in voor een solide, compliant, kostenefficiënte en toekomst vaste licentie- en cloudoplossing. Om dat te realiseren kunt u kiezen uit diverse diensten.

Software Asset Management

Software Asset Management bevindt zich op het snijvlak van mens, proces en technologie. Een goed en juist Software Asset Management proces biedt een strategisch voordeel voor elke organisatie. Inzicht in data en gebruik geven u de mogelijkheid tot digitale transformatie van uw producten en diensten. Dit is uw strategische voordeel. Met name wanneer u kiest voor onze beheerde SAM dienst, de gekwalificeerde en volledig beheerde oplossing die u zeker een goede nachtrust brengt.

Security & Compliance

Cybercriminaliteit is vandaag de dag een echte wereldwijde dreiging. De vraag is niet zozeer of u slachtoffer wordt, maar wanneer. Het veilig houden van uw bedrijfsdata en persoonlijke informatie van uw medewerkers is niet eenvoudig. Daarvoor is een gecombineerde inspanning van betrokkenen, processen en technologie nodig. Bij Quexcel hebben wij de expertise en oplossingen om u daarbij te helpen. Met een Cybersecurity of AVG Assessment krijgt u de inzichten die u nodig heeft om passende maatregelen te nemen. Natuurlijk helpen wij u bij de keuze voor een juiste technologie-oplossing en trainen uw medewerkers. Samen zorgen we voor een veilige en compliant omgeving. Probeer ons.

True up en renewal service

Wanneer u het advies rondom uw Microsoft contract overlaat aan de partij die datzelfde contract levert kunt u op zijn minst vraagtekens zetten bij de uitkomst. Is het oprecht en integer? Of is het advies mogelijk toegeschreven naar maximale opbrengst voor de verkoper? En welke relatie heeft de verkoper met Microsoft en vindt u dat terug in het advies? Wanneer u onafhankelijk advies wilt kiest u voor een adviesorganisatie die – bewezen – de noodzakelijke kennis en ervaring in huis heeft om u optimaal te helpen.

Laat u begeleiden door onze SAM experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.