Menu

Software

Wanneer u kiest voor Software en Services van Quexcel, dan kiest u voor optimaal voordeel. Wij zetten ‘de kracht van kennis’ in voor een solide, compliant, kostenefficiënte en toekomst vaste licentie- en cloudoplossing. Om dat te realiseren kunt u kiezen uit diverse diensten.

Software Asset Management

Software Asset Management bevindt zich op het snijvlak van mens, proces en technologie. Een goed en juist Software Asset Management proces biedt een strategisch voordeel voor elke organisatie. Inzicht in data en gebruik geven u de mogelijkheid tot digitale transformatie van uw producten en diensten. Dit is uw strategische voordeel. Met name wanneer u kiest voor onze beheerde SAM dienst, de gekwalificeerde en volledig beheerde oplossing die u zeker een goede nachtrust brengt.

Security & Compliance

Cybercriminaliteit is vandaag de dag een echte wereldwijde dreiging. De vraag is niet zozeer of u slachtoffer wordt, maar wanneer. Het veilig houden van uw bedrijfsdata en persoonlijke informatie van uw medewerkers is niet eenvoudig. Daarvoor is een gecombineerde inspanning van betrokkenen, processen en technologie nodig. Bij Quexcel hebben wij de expertise en oplossingen om u daarbij te helpen. Met een Cybersecurity of AVG Assessment krijgt u de inzichten die u nodig heeft om passende maatregelen te nemen. Natuurlijk helpen wij u bij de keuze voor een juiste technologie-oplossing en trainen uw medewerkers. Samen zorgen we voor een veilige en compliant omgeving. Probeer ons.

Licenties and Cloud abonnementen

Sommigen vinden het onlogisch dat de gekwalificeerde en erkende specialisten die u adviseren tegelijk de softwarelicentie contracten en cloud abonnementen kunnen leveren. Ogenschijnlijk is de onafhankelijkheid in het geding. De waarheid is exact omgekeerd. Onze klanten geven aan dat het juist een echt voordeel is, omdat wij onze diepgaande kennis van softwarelicenties en technologie juist inzetten om de best passende en meest kostenefficiënte licentie- en cloudoplossing te vinden. Het leveren van het juiste contract of juiste abonnement met de juiste voorwaarden en juiste inrichting vraag diepgaande kennis. Dat maakt dat de combinatie van het geven van onbevooroordeeld advies en het leveren van het contract juist een logische keuze..

Laat u begeleiden door onze SAM experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.