Menu

IT Cloud Roadmap

Cloud computing, sinds enkele jaren de heilige graal voor de IT organisatie? Kostenverlaging, meer flexibiliteit en eenvoudig in gebruik. De realiteit laat andere feiten zien. Veel cloud migratieprojecten eindigden in mineur. Meestal omdat de reden om naar de cloud te gaan niet juist was en het migratie pad met potentiële voordelen niet duidelijk genoeg.

Wanneer u erover nadenkt om enige vorm van cloud computing aan uw IT omgeving toe te voegen, of u denkt erover om volledig naar de cloud over te stappen, dan wilt u uw project niet laten mislukken. De IT Cloud Roadmap van Quexcel is uw middel om mislukken te voorkomen.

Wanneer u kiest voor de IT Cloud Roadmap van Quexcel bent u verzekerd van een gedegen en inspirerende aanpak. Alles start met onderzoek binnen uw omgeving. Wat is de actuele staat van uw IT Infrastructuur? Wij interviewen diverse belanghebbenden om te bepalen welke functionaliteit zij nodig hebben op de best mogelijke manier hun werk te doen. Wij onderzoeken tegelijk uw business en uw marktsegment. Alles bij elkaar vormt de verkregen informatie de basis voor het IT Cloud Roadmap advies.

Gebaseerd op de informatie, uw behoefte en uw wensen maken we praktische aanbevelingen die wij presenteren in de IT Cloud Roadmap. Welke ‘workloads’ zijn het meest geschikt om mee te starten? En met welke cloud technologie? Hoe moet de migratie uitgevoerd worden, met welke middelen, met welk tijdpad, met welke meetpunten en welke kritische succesfactoren? Na voltooiing van de IT Cloud Roadmap heeft u een helder inzicht in de te nemen stappen (zowel voor de business als voor IT) en een praktisch document om mee te werken.

Na de IT Cloud Roadmap laten wij u niet alleen achter. Indien gewenst helpt Quexcel bij het managen van het project en helpt u bij de cloud migratie, cloud adoptie en met advies over volgende stappen. Wij staan ervoor om u op de best mogelijke manier te helpen. Bent u klaar voor de IT Cloud Roadmap? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor uw eerste afspraak.

Laat u begeleiden door onze digitale transformatie experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.