Menu

True up en renewal service

Als grote of middelgrote Microsoft klant kent u het vast; het is de tijd van het jaar dat er ‘geteld’ moet worden. Een telling die leidt tot de jaarfactuur. En die heeft u het liefst niet te hoog, maar wel u wilt wel de juiste opgave doen om compliance te blijven. Daarnaast is dat natuurlijk een mooi moment om te onderzoeken of slimme, betere of goedkopere oplossingen mogelijk zijn.

Of … niet de jaartelling maar het einde van het contract is aanstaande. Wat zijn dan slimme keuzes? Waar gaat uw organisatie de komende jaren naartoe en wat kan Microsoft daarbij betekenen? Wanneer u het Microsoft vraagt, dan weet u het antwoord waarschijnlijk al. Een onafhankelijke deskundige is dan een beter idee.

Dit is inbegrepen:

  • Data verzamelen door meten software geïnstalleerd en cloud in gebruik
  • Onderzoek verworven licentierechten
  • Opmaken licentiebalans
  • Workshop Business en IT (bij nieuw contract)
  • Advies optimalisatie en besteloverzicht

Kies voor kennis

De specialisten van Quexcel hebben bij elkaar tientallen jaren ervaring op het snijvlak van business en IT. Wij begrijpen de keuzestress rondom financiën, moderne werkplek, uitbesteden IT Infrastructuren, cloud en SaaS innovaties, controle houden en zo meer. Dat is precies de reden dat u Quexcel kiest om u te helpen het meest uit uw contract met Microsoft te halen.
Meer weten over de Microsoft True-Up en Renewal Service? Download de brochure of maak een afspraak.

Neem vandaag contact op

Laat u begeleiden door onze SAM Experts

info@quexcel.com
Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.