Menu

Security & Compliance

In deze digitale wereld verzamelen we enorme hoeveelheden informatie die we daarnaast opslaan en verwerken. Tegelijk is al deze informatie waardevol, zo niet kritisch, voor moderne organisaties van vandaag de dag. Het veilig houden van die informatie en het beschermen van persoonlijke informatie en identiteiten van medewerkers en samenwerkingspartners is essentieel om te kunnen overleven als organisatie. Een inbreuk op de privacy of het verlies van bedrijf kritische data kan een organisatie dusdanig schaden dat een faillissement onafwendbaar is.

Tegelijk worden wet- en regelgeving steeds strikter. Voor veel organisaties is het niet eenvoudig bij te blijven en aan alle voorwaarden te voldoen. Niet alleen bij het gebruik van software, maar ook voor ISO / NEN standaarden, zoals de 27001 (informatiebeveiliging), NEN7510 (informatiebeveiliging in de zorg) of de HIPAA (informatiebeveiliging in de zorg). Of … denk eens aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe Europese privacywetgeving.

Wanneer u kijkt naar veiligheid en compliance kijkt u het best naar drie interessegebieden: mens, technologie en proces. Zij zijn alle drie even belangrijk en er mag er geen ontbreken. De Security & Compliance experts bij Quexcel weten dit als geen ander, maar brengen het ook dagelijks in de praktijk. Met advies, security- en AVG / GDPR Assessments en het selecteren van de juiste security & compliance oplossing helpen wij u om uw business veilig te stellen.

Uw voordeel van de Quexcel Security & Compliance diensten

  • Gebruik de kracht van kennis van erkende experts
  • Focus op mens, proces en technologie
  • Een snel of diepgaand Security of AVG Assessment
  • Wij kunnen vergoeding1 van fabrikanten als Microsoft veilig stellen
  • Hands-on mentaliteit, praktische ondersteuning

1 Softwarefabrikanten als bijvoorbeeld Microsoft kunnen voorwaarden stellen aan het vergoeden van security en compliance projecten. Maar wanneer u aan de voorwaarden voldoet is, als voorbeeld, een Microsoft SAM Cybersecurity Assessment of een Microsoft SAM GDPR Assessment voor u volledig kosteloos!

Wanneer u Quexcel kiest als uw partner voor Security & Compliance dan heeft u de ‘kracht van kennis’ aan uw kant. Wij adviseren en helpen, maar zitten ook graag aan uw kant van de tafel. Samen zorgen wij ervoor dat uw organisatie beter beveiligd wordt en veilig blijft.

Dat is niet alles. Naast met Security & Compliance diensten helpen wij ook met uw Software Asset Management, geven u gedegen advies via onze Software Licentie adviesdiensten en helpen u bij uw Audit Defense. Wanneer u een oplossing heeft gekozen leveren wij u graag de juiste softwarelicentie contracten en cloud abonnementen.

Quexcel cybersecurity services

Wilt u zeker zijn dat al uw organisatie-informatie en informatie van medewerkers veilig is én blijft? Wilt u gemoedsrust en een goede nachtrust? Dan kiest u het best voor Quexcel als uw Security & Compliance partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat.

Neem contact op

Laat u begeleiden door onze SAM experts

info@quexcel.com

Aanbevolen diensten

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.