Menu

11 juni 2020: Training Microsoft SPLA en CSP voor Service Providers

We gaan op herhaling; vanwege de vele verzoeken voor een licentie en cloud training specifiek voor Managed Service Providers zetten we deze voor 11 juni 2020 op het programma. De vorige editie is door de deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 9,3!

Tijdens deze eendaagse klassikale training behandelen we alles wat (pre)sales consultants, inkopers, business development managers en alle andere stakeholders moeten weten over de Service Provider License Agreement (SPLA) en het Cloud Solution Provider (CSP) programma. Na het volgen van de training ben jij in staat om te zorgen voor een correcte maandelijkse rapportage aan Microsoft, kun je optimalisaties doorvoeren en jouw klanten optimaal adviseren over innovatie en modernisatie.

Enkele programmaonderdelen:

  • SPLA contract en voorwaarden
  • CSP contract en voorwaarden (zoals QMTH)
  • Klanten die eigen licenties meenemen, hoe zit dat?
  • Hoe kun je Azure inzetten?

Omdat de markt voor Microsoft Service Providers sterk in beweging is helpt deze training inzicht, overzicht en controle te krijgen en in deze turbulente tijden kansen te ontdekken voor nieuwe business mogelijkheden. Ga naar de trainingspagina voor een volledige cursusbeschrijving en om je direct in te schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.