Menu

Microsoft cloud Eurozone prijzen voor maart prijsverhoging bekend

In augustus 2021 heeft Microsoft prijsverhogingen aangekondigd voor haar meest populaire cloud producten, zoals Microsoft 365 Business en Enterprise abonnementen en sommige Office 365 abonnementen. De aangekondigde prijzen waren in Amerikaanse dollars. Nu heeft Microsoft de Euro prijzen voor de adviesprijs per maart 2022 bekendgemaakt.

Leestijd: 2 minuten

In dit blogbericht van 19 augustus 2021 leest u waarom Microsoft de prijzen voor deze cloud abonnementen verhoogt (voor de eerste keer in een decennium). Met toen bekende wisselkoersen konden klanten in Europa (en andere regio’s) berekenen wat hun prijzen waarschijnlijk zouden worden. Nu heeft Microsoft de Europrijzen bekendgemaakt. Onderstaand een niet gelimiteerd overzicht (neem contact met ons op voor uw prijzen):

Microsoft cloud abonnement prijzen euro maart 2022

Goed om te weten, dit is een voorlopig overzicht en Microsoft behoudt zich het recht voor om voor 1 maart 2022 wijzigingen aan te brengen.

Uw cloud abonnement bij Quexcel
Heeft u cloud abonnementen via Quexcel? Dan zullen uw prijzen met hetzelfde percentage wijzigen als de procentuele wijziging voor de adviesprijzen. U vindt de nieuwe prijs op de factuur over de maand maart die u in april 2022 ontvangt. Wilt u eerder al (nieuwe) (prijs)informatie? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.