Menu

Microsoft Defender voor Bedrijven

Vanaf 1 maart voegt Microsoft het nieuwe Microsoft Defender voor Bedrijven toe aan het Microsoft 365 Business Premium abonnement. Later dit kalenderjaar komt Defender voor Bedrijven beschikbaar als een zelfstandige abonnementslicentie.

Leestijd: 2 minuten

Nieuw: Defender voor Bedrijven
Microsoft Defender voor Bedrijven is een nieuwe beveiligingsoplossing voor eindpunten (pc, laptop, smarthone), speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. (let op: aantal gebruikers gelimiteerd tot 300). Met de nieuwe security oplossing hebben kleine en middelgrote organisaties hun apparaten beter beveiligd tegen ransomware, malware, phishing en andere online bedreigingen.

Inbegrepen bij Microsoft 365 Business Premium
Microsoft heeft haar nieuwe beveiligingsoplossing voor apparaten een standaard onderdeel gemaakt van haar Microsoft 365 Business Premium abonnement. Alle nieuwe klanten krijgen Defender voor Business direct beschikbaar. Bestaande klanten ontvangen de nieuwe functie in de komende weken. De dienst komt beschikbaar binnen het ‘Endpoint’ onderdeel van het Microsoft 365 Defender portaal.

Vergelijk beveiligingsoplossingen voor apparaten
Zoals Microsoft het vertelt: “Defender voor Bedrijven brengt enterprise functionaliteit van Defender voor apparaten naar kleine en middelgrote organisaties”. De vraag is: ‘heeft het dezelfde mogelijkheden?’. Het antwoord is: ‘Nee, dat heeft het niet’. Somme functies van de ‘grote broer’ producten zijn ‘geoptimaliseerd’ voor aan de behoefte van kleine en middelgrote organisaties te voldoen, in vergelijk met de functies voor grotere (enterprise) organisaties. Met andere woorden: Dreigingsanalyse, Detectie en maatregelen en Automatisch onderzoek en maatregelen functies zijn anders dan dezelfde functie in Defender voor Eindpunt plan 2. Ga voor een compleet vergelijk naar deze pagina.

Meer informatie
Heeft u meer informatie nodig over cloud licenties voor kleine en middelgrote organisaties, neem dan contact op met een van onze cloud-licentieadviseurs.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.