Menu

Nieuw: licentietraining voor eindgebruikers (november 2020)

Softwarelicenties binnen bedrijven, overheden en instellingen; wie krijgt er nou geen hoofdpijn van? “Softwarefabrikanten maken het bewust zo ingewikkeld mogelijk en als je het als gebruiker niet goed doet, kost het je nog heel veel geld ook.” Herkenbaar? Als dat zo is, dan hebben wij goed nieuws voor u.

Kennis voor eindgebruikers
Quexcel biedt nu een open inschrijving training exclusief voor eindgebruikers; IT- en systeembeheerders, softwaremanagers, inkopers en alle andere personen die dagelijks te maken hebben met aanschaf, implementatie en beheer van software en cloud. Tijdens deze tweedaagse klassikale training delen wij alle kennis die u nodig heeft om wegwijs te worden in de wirwar binnen licentieland. Na het volgen van de training kennen softwarelicenties en cloud abonnementen voor u geen geheimen meer en kunt u:

  • Tekorten op softwarelicenties en overige non-compliance voorkomen
  • Teveel aan licenties terugdringen
  • Op alle aan software gerelateerde kosten besparen
  • Slimme keuzes maken

Voorbereid
Met de opgedane kennis bent u bovendien goed voorbereid op contractonderhandelingen met de softwarefabrikanten en haar partners. Met de juiste kennis voorkomt u dat u – al dan niet geforceerd – verkeerde en dure keuzes maakt.

Nu inschrijven
De training Software Licensing Essentials zal op 18 en 19 november 2020 plaatsvinden in Utrecht. De inschrijving is inmiddels open. Ga naar de trainingspagina voor de volledige inhoud van de training en om u direct in te schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.