Menu

Nieuwe functies en prijsverhoging voor Microsoft Enterprise Mobility + Security

Volgens Microsoft wordt aan IT beslissers steeds vaker gevraagd om garanties af te geven voor de (digitale) veiligheid van organisaties en productiviteit van haar medewerkers. We kunnen ons voorstellen dat dit tijdens deze pandemie niet eenvoudig is, omdat mensen vandaag de dag overal en veel op afstand werken. Om aan de vraag te voldoen heeft Microsoft flink geïnvesteerd in Microsoft 365 en de afgelopen maanden vele nieuwe functies geïntroduceerd. Hier is een niet gelimiteerd overzicht:

  • Microsoft Tunnel (applaus voor diegene die de naam verzon …) voor mogelijkheden voor Virtuele Private Netwerken (VPN)
  • Bredere beheermogelijkheid voor apparaten via Microsoft Intune
  • Uitgebreider MacOS beheer (veilig uitrollen Apps)
  • Endpoint Analytics
  • Unified Endpoint Security Management (diepgaande integratie tussen Endpoint Manager en Defender for Endpoint)

Gegeven de verbeteringen van Microsoft op de markt heeft gebracht, heeft zij het voornemen om de prijzen van enkele van de individuele producten binnen het Microsoft 365 E3 abonnement te verhogen; EM+S E3 zal in prijs omhoog gaan van US$ 9 naar US$ 11 per gebruiker per maand, op 1 juli aanstaande (een stijging van meer dan 20%!). Het Microsoft Intune abonnement zal vanaf diezelfde datum stijgen van US$ 6 naar US$ 8 per gebruiker per maand. Microsoft heeft (nog) geen plannen om de prijs van het volledige Microsoft 365 E3 abonnement te verhogen.

Wilt u meer weten over de beheer- en veiligheidsoplossingen van Microsoft? Vraag een van de Quexcel cloud adviseurs om u te helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.