Menu

Nieuwe publieke website voor Microsoft Licentievoorwaarden

Samen met gespecialiseerde partners stopt Microsoft veel tijd en energie in het vereenvoudigen van officiële licentiedocumenten. Een van de resultaten daarvan is dat Microsoft nu de Microsoft Productvoorwaarden (Engels: Product Terms) en de Voorwaarden voor Online Diensten (Engels: Online Service Terms) heeft samengevoegd op een enkele publieke website.

Microsoft Productvoorwaarden website
De Productvoorwaarden website geeft gedetailleerd de beschikbaarheid, gebruiksvoorwaarden en privacy / veiligheidsverplichtingen voor producten en diensten van Microsoft die via Microsoft commerciële volumelicentie programma’s worden aangeschaft. De website met Productvoorwaarden vervangt de Productvoorwaarden en Voorwaarden voor Online Diensten documenten. Alle referenties naar de Productvoorwaarden en/of Voorwaarden voor Online Diensten zoals vermeld in de licentiecontracten van de klant verwijzen nu naar de betreffende sectie van de ‘Product Terms site’.

Commerciële licentieprogramma’s
De Microsoft website met Productvoorwaarden bevat alle legale juridische documenten voor alle commerciële licentieprogramma’s en programma’s voor educatieve instellingen:

  • Enterprise Agreement en Enterprise Agreement Subscription
  • Server and Cloud Enrollment
  • Microsoft Customer Agreement
  • Open Value en Open Value Subscription
  • En anderen

Opvallend, de Service Provider Use Rights (SPUR, voorwaarden voor het Service Provider License Agreement) zijn nog niet opgenomen.

Eenvoudiger gebruik
Met het samenvoegen van de Productvoorwaarden en Voorwaarden voor Online Diensten naar de nieuwe Productvoorwaarden website zijn nu meer officiële en juridische documenten beter toegankelijk, doorzoekbaar en daarmee eenvoudiger te gebruiken. Klanten hoeven niet langer elke maand de documenten te downloaden en in die documenten zoeken naar de wijzigingen. Zij gaan eenvoudigweg naar de website, selecteren hun licentieprogramma en het jaar en de maand waarin zij de overeenkomst zijn aangegaan en alle relevante voorwaarden worden direct weergegeven.
Wilt u meer weten over deze wijziging of de gevolgen die het heeft voor uw business of licentiecontracten, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.