Operationele wijzigingen Quexcel en Didactive

De overname van alle activiteiten van Didactive heeft effect op enkele operationele zaken en communicatie van Quexcel. Wij brengen u graag op de hoogte van deze wijzingen.

Nieuwsbrief
De Quexcel nieuwsbrief zal blijven bestaan, maar de inhoud zal veranderen. Deze nieuwsbrief zal verdergaan met interessant nieuws over de Microsoft cloud, Software Asset Management, Software Security, digitale innovatie en meer. Alle onderwerpen die te maken hebben met Microsoft licenties zullen worden behandeld in de Didactive Licensing Update. Voor sommige groepen is deze Licensing Update gratis, voor andere groepen vragen we een kleine jaarlijkse bijdrage. Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom Microsoft licenties? Abonneer u dan hier op de Licensing Update.

Microsoft licentietraining
Alle Quexcel training over Microsoft licenties en de Microsoft cloud zullen wij verhuizen naar het merk Didactive. We houden de training pagina op onze website uitsluitend voor informatie en verwijzen IT Partners en eindgebruikers naar didactive.com voor een overzicht van komende trainingen en registratie.
Quexcel is uw partner voor de Quexcel Managed Software Asset Management dienst, advies en digitale transformatie diensten. Didactive Education is uw partner voor alle Microsoft licentietrainingen en de Licensing Updates.

Heeft u nog vragen over de overname, operationele zaken, communicatie of andere onderwerpen, neem dan alstublieft contact op met een van onze teamleden.