Menu

Quexcel behaalt Microsoft AI Cloud Solution Partner status

Quexcel heeft de Microsoft AI Cloud Solutions Partner status, met de specialisatie Modern Work, behaald. Wij bedanken het team voor hun inzet en onze klanten voor hun geduld en vertrouwen. Deze status toont aan dat Microsoft als technologie-gigant vertrouwen heeft in onze diensten en abonnementen. Dat geeft u vertrouwen om met een gerust hart met ons samen te werken.

Software Asset Management
Met de Quexcel beheerde Software Asset Management (SAM) dienst helpen wij organisaties om het maximale uit hun investering in Microsoft technologie te halen; in de cloud of op locatie. Volgend op de kwartaalrapportages, inbegrepen licentie-optimalisatie en advies over oplossingen en contracten, willen onze klanten graag nog een extra stap. Een stap die wij graag aanbieden. Met toewijding aan onze klanten helpen wij hen moderniseren en digitale innovatie te omarmen om hun organisatie vooruit te helpen, processen te optimaliseren en al het andere te doen wat noodzakelijk is. Het leveren van moderne cloud oplossingen (op verzoek) is een van de opties en dat is precies waar deze Microsoft AI Cloud Solutions Partner erkenning van toepassing is.

Eenvoudige toegang
Deze nieuwe status (volgens op de eerdere Quexcel Microsoft Gold Partner status) biedt opnieuw eenvoudige toegang tot Microsoft (kennis)bronnen en ondersteuning. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij hebben het voor u geregeld.

Meer leren
Wilt u meer leren over onze diensten en oplossingen, schroom dan niet om met een van onze cloud en licentie-experts contact op te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.