Menu

Quexcel beheerde SAM dienst biedt nu Microsoft Intune integratie

Intune is Microsoft’s cloud-gebaseerde oplossing voor het beheren van apparaten en applicaties. Gecombineerd met Windows Autopilot is het een prima oplossing om mobiele apparaten en PC’s en laptops uit te rollen. Het is een uitstekende oplossing voor toegangscontrole, geforceerde data encryptie en andere technologie om uw organisatie veilig te houden.

Echter, wanneer het aankomt op het verzamelen van gedetailleerde informatie over ‘het apparaat’, is het niet zo uitgebreid als System Center of andere oplossingen van derde partijen. Mocht u enigszins teleurgesteld zijn in de beperkte hoeveelheid data die verzameld kan worden, dan hebben wij de oplossing.

Volledige Intune integratie
Microsoft Intune biedt een mechanisme voor het verzamelen van volledige en gedetailleerde informatie over apparaten, haar gebruik en cloud toegang. Nog beter nieuws is dat de volledige Intune integratie nu beschikbaar is in de Quexcel beheerde Software Asset Management dienst voor klanten met een Advanced of Premium abonnement.

Hier zijn (slechts) twee beeldschermafbeeldingen van informatie die via de Intune integratie is verzameld en binnen het Quexcel Managed SAM portaal beschikbaar is. Een afbeelding toont informatie over het op het apparaat geïnstalleerde besturingssysteem, de andere afbeelding geeft een overzicht van geïnstalleerde software die een licentie vereisen (nodig voor compliance verificatie)

Quexcel SAM Microsoft Intune OS details

SAM licensable products

Start vandaag
Wanneer u apparaten heeft die niet binnen het domain zijn opgenomen, met Intune worden beheerd en regelmatig geïnventariseerd moeten worden, dan is de Quexcel beheerde SAM dienst uw oplossing. Voor de prijs vanaf een halve kop koffie per gebruiker per maand houden wij uw compliant, helpen we kosten besparen en projecten te versnellen. Neem alstublieft contact op voor een gratis demo of offerte op maat.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.