Menu

Stimuleer thuiswerken met gratis Microsoft Teams

In deze tijden waar COVID-19 (‘het Corona virus’) het leven van mensen over de hele wereld raakt is er toenemende vraag naar werk vanaf huis. Thuiswerken is voor veel landen of regio’s zelfs een officiële aanbeveling van de overheid om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Om mensen en organisaties te helpen het werken vanaf huis mogelijk te maken heeft Microsoft aangekondigd Microsoft Teams gratis ter beschikking te stellen.

Continuïteit
Niet elke medewerker kan vanaf huis zijn of haar werk doen. Maar die medewerkers die een ‘kantoorbaan’ hebben kunnen dat wel met hetzelfde niveau van betrokkenheid en samenwerking als ware zij op kantoor. Microsoft Teams is de centrale plek die mensen en informatie verbindt zonder dat zij in dezelfde ruimte hoeven te zijn. Ongelimiteerde chat, videovergaderen, samen documenten bewerken en het centraal en beveiligd opslaan en delen van documenten.

Gratis gebruik
Microsoft Teams is onderdeel van diverse Office365 en Microsoft365 abonnementen. Organisaties met een dergelijk abonnement hebben nu al Teams tot hun beschikking. Organisaties zonder zo’n abonnement kunnen nu een licentie voor Office 365 E1 voor 6 maanden aanvragen waarmee zij toegang krijgen tot Teams.

Hulp voor uw organisatie
Stimuleert uw organisatie thuiswerken vanwege het COVID-19 risico? Geniet dan nu het voordeel van deze aanbieding om uw medewerkers het gereedschap te geven om productief te blijven. Bovendien geeft het medewerkers het gevoel nog steeds onderdeel van de organisatie uit te maken, ondanks dat zij thuis werken. Om u te helpen het thuiswerken voor medewerkers mogelijk te maken kan Quexcel u helpen met praktische adviezen, ondersteuning bij implementatie en het aanvragen van de benodigde licenties. Het spreekt voor ons voor zich dat wij, om u te helpen, daar voor deze specifieke situatie geen geld voor vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie of hulp.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.