Menu

Training Microsoft Cloud en Softwarelicenties – 8/9 april 2020

Bent u werkzaam bij een IT bedrijf en wilt u klanten nog beter adviseren over slimme, kostenefficiënte en correcte cloud abonnementen en softwarelicenties? Dan is de Training Microsoft Cloud en Softwarelicenties gericht op kleine en middelgrote organisaties (5- 500 medewerkers) echt iets voor u.

Op 8 en 9 april 2020 geeft Quexcel deze 2-daagse training in, of in de directe omgeving van Utrecht. Deze training wordt veel gevolgd door verkoopadviseurs (sales consultants), business development managers, inkoopmedewerkers, Software Asset Management functionarissen en licentiedeskundigen.

Deze training is interactief van opzet, waarbij wij regelmatig toetsen of u de kennis niet alleen begrepen heeft, maar ook of u die in de praktijk kunt brengen. Deze aanpak waarderen trainingsdeelnemers. De laatste editie van deze training, in september 2019, is door de deelnemers zelfs gewaardeerd met een gemiddelde van 9.1!

De inschrijving is open en sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 20 is bereikt. Ga naar onze trainingspagina voor meer informatie over de inhoud en om u direct in te schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.